Nieuws

Woensdag avond mossel avond à volonté , glas witte wijn inbegrepen 24€/p/p

Tot einde seizoen kan je iedere woensdagavond in de oude vismijn, brasserie Bord-Eau  mosselen a volonté eten. Mosselen natuur met een glaasje witte wijn 24€/p/p

Daglunch week 22/8 & 29/8

Dag lunch week 22/8 – 16.50€   Dinsdag : soep – Italiaanse stoofpot met pasta Woensdag : soep – Gyros met rijst Donderdag : soep -  huisgemaakte lasagne Vrijdag : soep – gegratineerde kabeljauw met fijne groenten en duchesse Zaterdag frisse …

Woensdag 16/8/2017 mosselen a volonté + 1 glas witte wijn inbegrepen 24€/p/p

Woensdag 16/8/2017, mosselen a volonté + 1 glas witte wijn inbegrepen 24€/p/p *reserveren aub Team oude vismijn Brasserie Bord-Eau

Nieuwe exposanten

Vanaf heden zijn er twee nieuwe kunstenaars die hun werken bij ons tentoonstellen. Eléa Hohweiller & Natasja Van Der Meer. Op woensdag 9/8/2017 is er ter gelegenheid van deze nieuwe werken een vernissage in de brasserie. Iedereen is …

Zomer vakantie

Na drukke Gentse feesten blazen we eventjes uit. We verwelkomen u graag opnieuw vanaf 5 augustus. Onze keuken zal vanaf 5/8 doorlopend de kleine kaart serveren!   Tot gauw !

Gentse feesten

Tijdens de Gentse feesten serveren we zoals gebruikelijk een gereduceerde kaart. Heerlijke Zeeuwse JUMBO mosselen !!!   Onderstaande link maakt dat u een totaal overzicht krijgt van de mogelijke gerechten tijdens deze dolle dagen!!!   Gentse feesten van 14/7 …

Nieuwe kaart/menu

Onze nieuwe gepubliceerde kaart is verkrijgbaar vanaf dinsdag 4/7/2017. De nieuwe kaart bevat tal van vegetarische en veganistische gerechten

Lunch, elke weekdag beschikbaar tussen 12 & 14u30

Lunch tijdens de week 16.50€ Voor & hoofdgerecht

De feestmaand begint bij ons op 1 december; gratis glas cognac RemyMartin*

De feestmaand begint bij ons op 1 december. * Iedere klant zal bij het benuttigen van een menu (vanaf 39€) een GRATiS Remy Martin cognac krijgen als digestief. De actie loopt tot en met 31/12/2016! We wensen …

Een eer om deze dame te mogen verwelkomen in onze brasserie. Marleen Temmerman!

      De feestmaand begint bij ons op 1 december!!!! Iedere klant zal bij het benuttigen van een menu (vanaf 39€) een GRATiS Remy Martin cognac krijgen als digestief. De actie loopt tot en met 31/12/2016! We wensen u …

Nieuwe openingsuren

Beste klant,   Vanaf 1/10/2016 zullen we tijdens de week gesloten zijn van 15u tot 18u. Uitzonderingen bevestigen altijd de regel! Grote gezelschappen kunnen steeds reserveren. Op zaterdag en zondag blijven we in de namiddag open!

Vakantie

Beste klant, Na een drukke 10-daagse Gentse feesten rusten we eventjes uit. Onze deuren gaan terug open op dinsdag 2 augustus. Tot gauw ! Team oude vismijn brasserie Bord-eau

Honored guest Theo Francken

Theo Francken was onze gast in gezelschap van zijn internationale evenknie(s)

Live Jazz

Live Jazz @ the Oude Vismijn brasserie

Mezzanine diner

Diner @ the mezzanine of the Oude Vismijn Brasserie

John Cleese

  Sir John Cleese. After a lovely dinner prepared by chef Hyun Desimpelaere

Wedding reception

Wedding reception in the historical buildings of the "Oude Vismijn brasserie"

f-8.be kunst f-8 fotografisch kunstcoöperatief

De oude vismijn in Gent heeft sinds afgelopen zomer nieuwe uitbaters. Hun filosofie is dat je niet alleen de maag moet kunnen vullen, maar ook het hoofd. Daarom stellen ze steevast kunst tentoon. Deze keer is f-8 …

Partners

De brasserie "oude vismijn" schenkt zijn volle vertrouwen en werkt graag samen met:   www.artoria.be    www.gent-watertoerist.be        https://visit.gent.be/nl/home 

Valentijns boot – Oude vismijn

Op 13 februari vertrekt de Oude Vismijn - Valentijnsboot aan de Graslei. Tijdig reserveren om er een plaatsje te veroveren voor u en uw geliefde ! We verwelkomen jullie met een glaasje bubbels....

Visit Gent

https://visit.gent.be/nl/resto-oude-vismijn

Nieuwe kaart !!

Een nieuw seizoen, een nieuw jaar, staat in de oude vismijn brasserie gelijk aan een nieuwe kaart! Een kaart vol culinaire verrassingen, ontsproten uit het creatieve brein van onze chef Hyun De Simpelaere.

Wij rusten uit !!!

1 januari is een rustdag geworden. We openen terug onze deuren op 12 januari!!!

Kerstdiner 2016

  Koningskrab/ Bulgur/ Sugar snaps/ Rettich/ Beurre blanc, een deel van ons "kerstmenu"

Lunch !!!

Tijdens de week bieden we dagdagelijks een verse lunch aan voor een economisch budget van 14.95€. (soep en hoofdgerecht)             Op zaterdag kan je eveneens bij ons lunchen voor een zacht prijsje van 17.95€

Mode in onze Brasserie

Met dank aan Vanmaele Kenneth. Klik op lees meer om de galerij te zien.

Hello world!

Welkom op de website van de oude vismijn!